Home

10-50%

Bekijk aanbiedingen tot 50% van Bol.com
307 keer gebruikt - Geldig vanaf 15 juni 2017 t/m 15 juni 2019

Bol.com

Bol.com

Bol.com Kortingscode

Bol.com opent haar deuren

In 1999 zagen we dankzij Daniel Ropers voor het eerst het virtuele daglicht. En zo was bol.com, de eerste online boekenwinkel van Nederland, geboren. Ons doel is om het onbetwiste nummer 1 winkelplatform te zijn, voor iedereen die wil kopen of verkopen in Nederland & België. Maar we willen ook het dagelijkse leven van onze klanten makkelijker en leuker maken. Zo hebben we, in de 18 jaar dat we nu bestaan, ons winkelplatform flink uitgebreid. Sinds 2010 zijn we actief in België. En hebben we ons platform beschikbaar gesteld voor andere retailers, zodat onze klanten ‘alles’ kunnen vinden op bol.com. Daarnaast is het voor onze partners sinds 2016 mogelijk om te adverteren via bol.com. We bieden onze klanten dus een compleet assortiment, waar en wanneer zij maar willen en tegen een prijs die zij interessant vinden. Gemakkelijk en inspirerend winkelen staat bij ons daarom hoog in het vaandel. Net als het bieden van goede service. Dat maakt bol.com de winkel van ons allemaal.

Ons team

Er is dus veel veranderd. Zo is ons aanbod gegroeid, net als het aantal klanten en partners, maar ook het bol.com team is flink groter geworden. Van een kleine en enthousiaste bende naar een groot, gepassioneerd team van meer dan 1200 medewerkers. En die Daniel die in 1999 onze deuren opende? Die is nog steeds onderdeel van ons team. Meer weten over die Daniel en zijn visie, bekijk de video hieronder.

Hier staan we nu:

  • 7 miljoen actieve klanten in Nederland en België
  • 15 miljoen leverbare artikelen
  • 15 miljoen pageviews per dag
  • 15.000 partners
  • 1200 bol.commers
  • 50.000 m2 magazijn

Wie zijn die bol.commers nou eigenlijk?

Wie we zijn? Bol.commers zijn mensen die het dagelijkse leven van onze klanten makkelijker en leuker willen maken, elke dag opnieuw. Hierbij maakt het echt niet uit of je werkzaam bent binnen Customer Service of IT. We zijn mensen die ons woord houden, eerlijk en bijzonder gedreven zijn. En dat bijzonder gedreven zijn is niet zo moeilijk, want we hebben meer dan 1.200 collega’s die ons elke dag inspireren, uitdagen en voor elkaar klaar staan. Bij bol.com gaan we er echt voor. We werken nauw samen met elkaar, bijvoorbeeld in zelfstandige teams via Scrum, Spark en CISL. Op deze manier zijn we elke dag bezig om het winkelplatform te verbeteren, voor onze klanten, onze partners en voor onszelf. Hierin durven we innovatief te zijn en elkaar uit te dagen. We durven net even anders te zijn en zoeken nieuwe wegen, zelfs als er eigenlijk nog helemaal geen weg is. Dat maakt het juist zo leuk! En natuurlijk is er ruimte voor plezier. We nemen onszelf dan ook niet te serieus en zien er de humor wel van in. Kijk maar naar onze commercials of posts op social media. Bol.com is een Nederlandse organisatie en wij houden van doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Maar we houden nog meer van het goede doen! Voor onze klanten, onze partners en voor elkaar.

Dat is werken bij bol.com!

De bloeiende geschiedenis van bol.com

Het zal je maar gebeuren: dagelijks zoveel klanten in je winkel dat je er gemakkelijk vier grote voetbalstadions mee kunt vullen. Dat konden we ruim achttien jaar geleden niet vermoeden. Bekijk de opmerkelijke geschiedenis van bol.com.

1999

Het Duitse mediaconcern Bertelsmann AG begint een online boekenwinkel. De shop krijgt de naam bol.com. Bol staat voor Bertelsmann On-Line.

2003

Boekverkoper Weltbild en uitgever Holtzbrinck nemen bol.com Nederland over.

2004

Bol.com gaat ook entertainment als dvd’s en games verkopen.

2004

Particulieren krijgen de mogelijkheid hun tweedehands artikelen te verkopen via bol.com.

2007

Elektronica wordt toegevoegd aan het assortiment.

2009

Bol.com komt in handen van de Nederlandse investeringsmaatschappij Cyrte Investments, onderdeel van Delta Lloyd, en NPM Capital.

2010

Ook speelgoed is vanaf dit moment te vinden in de virtuele schappen van bol.com.

2010

Bol.com gaat in België de markt op.

2011

Kleinhuishoudelijke apparatuur en witgoed vinden schapruimte in de winkel.

2011

Externe verkopers kunnen hun assortiment via bol.com aanbieden.

2012

Ahold neemt bol.com over.

2012

De categorieën Baby, Mooi & Gezond en Koken & Tafelen worden toegevoegd.

2013

Het assortiment groeit verder met Dier, Tuin & Klussen, Wonen & Slapen en Sport & Vrije tijd.

2014

Ook luxe goederen als Sieraden & Horloges zijn nu bij bol.com verkrijgbaar.

2014

bol.com zet een stap in de verkoop van kleding met de introductie van Baby- en Peuterkleding.

2015

bol.com is verhuisd naar het WTC aan de Papendorpseweg in Utrecht.

2015

We zijn met 1000 bol.com’ers
Bol.com Kortingscode