Home

Verlopen:

-

Het perfecte geschenk voor Moederdag bij MARC O’Polo!
0 keer gebruikt - Geldig vanaf 8 mei 2018 t/m 5 november 2018

Beste Marc O’Polo-partner, op vrijdag, 11 mei 2018, krijgt iedere klant een gratis geurkaarskaars van Meraki bij een bestelling vanaf 99 EUR - alleen zolang de voorraad strekt. Doer invoegen van de code „DUFTKERZE“ wordt de kaars automatisch in de winkelwagen bijgevoegd. Promoot nu deze actie en profiteer van de programma vordeelen: • 10% standard commissie • 30 dagen cookie tracking • Professionele en persoonlijke klantenservice • Snelle keuring van de Sales • Uitgebreide productfeed met meer dan 12.00 producten • Leuke acties en special sales Voor vragen over het affiliate programma van Marc O’Polo kunt u altijd contact opnemen. Uw Marc O’Polo Affiliate Team

-

30% korting in de Marc O’Polo online shop!
0 keer gebruikt - Geldig vanaf 30 november 2017 t/m 3 december 2017

tussen 30 november t/m 3 december 2017 vindt de Pre-Sale in de Marc O’Polo online shop plaats. Klanten die geregistreerd zijn voor de Marc O’Polo Newsletter ontvangen exclusief 30% korting op de geheele voorjaars- en zomercollectie, en 10% op al verlaagde artikelen.

Marc O’Polo

Marc O’Polo

Marc O'Polo staat voor een urban, casual en veeleisende lifestyle. Kenmerkend voor het van origine Zweedse merk is de voorliefde voor natuurlijke materialen. De Marc O'Polo wereld omvat de collecties Marc O'Polo Modern Casual, Marc O’Polo Smart, Marc O’Polo shoes en de collecties Marc O'Polo Accessories, Bodywear, Eyewear, Home, Jewels, Junior, Legwear en Underwear. Met creatieve, kwalitatief hoogwaardige producten is Marc O'Polo succesvol actief in het Premium Casual-segment. De officiële onlineshop www.marc-o-polo.nl is vertegenwoordigd in zeven Europese landen en biedt een brede selectie aan premiumproducten. Marc O’Polo maakt gebruik van een cartlock. Voordelen voor u als Marc O’Polo affiliate: Cookie liftetime: 30 dagen Professionele en persoonlijke support Snelle verwerking van gemaakte sales Uitgebreide productfeed met meer dan 1200 producten Leuke acties en special sales Gratis retour binnen 14 dagen Word nu Marc O’Polo publisher! Wij verheugen ons op de toekomstige samenwerking. Voor vragen over het affiliate programma van Marc O’Polo kunt u altijd contact opnemen. Sanne Scheike E-Mail: marc-o-polo@metaapes.com -------------------------------------------------------------------------------------- Let op! Deze adverteerder maakt gebruik van een meetmethode die afwijkt van de standaarden zoals aanbevolen door het PAN in de Code of conduct voor conversieattributie en ontdubbelen van transacties. Hierdoor kan het netwerk geen controle houden op de meting en correcte toewijzing van transacties. De techniek voor de meting van deze adverteerder wordt verzorgd door Meta Apes. Deze adverteerder ontdubbelt transacties van publishers met andere kanalen dan affiliate marketing. Dit voldoet niet aan de richtlijnen van het PAN. Deze adverteerder past deze techniek toe bij alle affiliatenetwerken waar het programma actief is. De afwijkende methode kan nadelige gevolgen voor de conversie van de adverteerder hebben.